Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában Papa Bouba Diop utolsó percben szerzett góljával a Fulham 1-0-ra verte a West Bromwich Albiont, amelyben Gera Zoltán végig a pályán volt. A másik vasárnapi mérkőzésen a Middlesbrough és az Everton 1-1-re végzett.

Továbbra is nyeretlen a Premier League-ben a West Bromwich Bryan Robson irányításával, pedig a Fulham ellen minden esélye megvolt a birmighamieknek, hogy három ponttal térjenek haza. Earnshaw helyzeteivel indult a meccs, de a walesi csatár nem tudott túljárni Van der Sar eszén. A másik oldalon Hoult is hárította Malbranque löketét, majd ismét Van der Sar volt munkában, Earnshaw és az új szerzemény Campbell is a holland kapust találta el a háló helyett.

A második félidőben Earnshaw Gera passza után újabb csatát vesztett Van der Sarral szemben, majd Boa Morte már a hazaiaknak szerezthetett volna vezetést, de fölélőtt. A végén jött a csattanó: Wallwork lövése megpattant Campbellen, de centikkel elkerülte a Fulham kapuját, Diop viszont jól robbant be Pembridge szögletére és befejelte a győztes gólt.

A Middlesbrough nem tudott közelebb jönni az Evertonhoz, pedig Zenden találatával a Boro került előnybe a Riverside-stadionban, de 14 perccel a vége előtt Ferguson lefejelt labdáját Cahill bebombázta, ezzel a liverpooliak pontot mentettek, és megmaradt a nyolc pontnyi távolság a két gárda között.

Premier League, 23. forduló:
Middlesbrough - Everton 1-1 (1-0)
gól:
Zenden (26.), illetve Cahill (76.)

Fulham - West Bromwich Albion 1-0 (0-0)
gól: Diop (91.)