Vágólapra másolva!
A Rubeola FC Csömör és a Colorspectrum Aramis jutott be a futsal NB I döntőjébe, miután hétfőn mindkét együttes megnyerte a rájátszás harmadik, mindent eldöntő találkozóját. A bronzéremért a két vesztes gárda, a Kanárik SE és a Cső-Montage BFC küzd meg.

Futsal NB I, elődöntők:
Rubeola FC Csömör - Kanárik SE 7-2
továbbjutott:
a Rubeola, 2-1-es összesítéssel

Colorspectrum Aramis - Cső-Montage BFC 4-3
továbbjutott:
az Aramis, 2-1-es összesítéssel

A döntő első mérkőzése Csömörön lesz, mivel a Rubeola nyerte az alapszakaszt, a második találkozó pedig az Aramis otthonában kerül megrendezésre. Az esetleges harmadik találkozót annak a csapatnak az otthonában bonyolítják le, amelyiknek jobb az első két ütközet alapján kialakult gólaránya. Amennyiben ez megegyezik, akkor sorsolásra kerül sor. Jövőre már három győztes meccsig tart majd a döntő. A bajnoki finálé első mérkőzésére május 23-án, hétfőn kerül sor 20.30-kor.

Osztályozó az első osztályú tagságért:
MVFC Berettyóújfalu - Cerberous SC 12-1

Az NB II-ben második helyen végzett Berettyóújfalu így 2-1-es összesítéssel feljutott az NB I-be, míg a Cerberous az NB II-ben folytatja jövőre.

A bajnoki fináléra az Aramis készülhet optimistábban, a Magyar Kupában ugyanis - még múlt héten csütörtökön - kiütötte döntőbeli ellenfelét, a címvédő és alapszakasz-győztes Rubeolát.

Magyar Kupa, elődöntők, első mérkőzések:
Colorspectrum Aramis - Rubeola FC Csömör 6-0
Cső-Montage BFC - Legrand Szentes 4-1