Vágólapra másolva!
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága december 31-ig eltiltotta és 200 ezer forintra büntette Molnár Zoltánt, a Vasas védőjét. A testület egy mérkőzésre csökkentette Lipcsei Péternek, a Ferencváros játékosának eltiltását.

Molnár szombaton, a Bp. Honvéd elleni mérkőzés 89. percében előbb belerúgott földön fekvő ellenfelébe, majd egy másik kispesti futballistát lefejelt, amiért azonnal piros lapot kapott. Ezt követően óriási lökdösődés alakult ki a pályán, a kispestiektől Udvari Szabolcs mehetett idő előtt zuhanyozni, ő egy mérkőzést kénytelen kihagyni.

Lipcseit a Vasas elleni október 29-i összecsapáson állította ki Bede Ferenc, amiért két mérkőzésre szóló eltiltást kapott, ám a futballista személyes meghallgatást kért, és a videofelvételek megtekintését követően egy találkozóra mérsékelték a büntetést.

Az október 22-i Bp. Honvéd-Újpest mérkőzésen a vendégek szurkolói megdobálták az egyik játékvezető-asszisztenst, emiatt meg is kellett állítani a játékot.

A fegyelmi bizottság a tanúk meghallgatása után a rendező kispestieket nem büntette, az Újpestnek következő öt bajnoki mérkőzésére tízzel meg kell emelnie a rendezői létszámot és saját költségen szövetségi ellenőrt köteles kérni.