Vágólapra másolva!
Továbbra sem könnyű megtippelni, ki lesz a West Bromwich Albion és Gera Zoltán új edzője, az angol sajtóban naponta bukkannak fel újabb és újabb nevek. Az eddig felmerült jelölteknél egyaránt megállapítható, hogy meglehetősen komoly egyeztetésekre lesz szükség a WBA vezetői részéről, hiszen a kiszemeltek jelenleg máshol dolgoznak eredményesen, ráadásul többüket mások is csábítják. 

Eleinte legtöbben a Charlton Athletic korábbi menedzserét, Alan Curbishleyt emlegették, de gyorsan eldőlt, hogy nem ő lesz a WBA új szakvezetője.

A lapok szerint továbbra is a jelöltek között van a Burnley menedzsere, Steve Cotterill, aki egyébként 2010-ig kötelezte el magát klubjához. Cotterill korábban elsősorban alacsonyabb osztályban vitézkedett eddigi csapataival: 1998-ban megnyerte az amatőrök számára kiírt, ún. FA Trophyt a Cheltenham Townnal, a Burnleyvel pedig a Ligakupában ért el nagy sikereket, hiszen kiejtette az Aston Villát és a Liverpoolt is. Cotterill egyelőre nem kívánta bővebben kommentálni a találgatásokat, mindössze annyit mondott, egyelőre vele senki, semmilyen formában nem vette fel a kapcsolatot.

Más források szerint Jeremy Pearce elnök a héten tárgyalni fog az egykori Chelsea-sztárral, Dennis Wise-zal is. A Swindon jelenlegi menedzserét viszont a Leeds is hívja, ott ő az első számú jelölt a kispadra.

Szóba került Dave Jones neve is, ő azonban egyelőre szintén nem mondott semmit a lapokban megjelent találgatásokról. Az ő "megszerzésére" azért van kevés esély, mert Jones jelenleg a másodosztályban éllovas Cardiff City vezetőedzője, és kérdéses, elhagyna egy feljutásra komolyan esélyes együttest egy másikért.

Egyes hírek szerint szintén kiszemelt a WBA legutóbbi ellenfelének, a Lutonnak a szakvezetője, Mike Nevell, de ezt szintén nem erősítették meg.