Vágólapra másolva!
Nem fogadta el klubja hosszabbítási ajánlatát, ezért a szezon végén elhagyja a Werder Brement Ivan Klasnic, a német klub horvát válogatott labdarúgója.

"Azokkal az orvosokkal kellene együtt dolgoznom, akik felelősek azért, hogy majdnem tönkrement a pályafutásom és veszélybe került az életem" - mondta a támadó. "Néhány emberben nem tudok megbízni, ezért nem maradt más választásom, mint a búcsú."

"Többször módosítottuk ajánlatunkat, egyre kedvezőbb feltételeket kínáltunk Ivannak, nagyon sajnáljuk, hogy nem marad nálunk, csapatunk egyik erősségét veszítjük el" - jelentette ki Klaus Allofs menedzser.

Getty Images

Klasnic 2001-ben érkezett Brémába, 150 élvonalbeli bajnokin 49 gólt szerzett, a Bajnokok Ligájában 20 pedig találkozón 7-szer volt eredményes.

A támadó 1,4 millió eurós kártérítési pert indított a Bremen orvosai ellen, mert egy független szakértő megállapította, hogy évekig félrekezelték vesepanaszát.

Állapota a szakszerűtlen kezelés miatt annyira leromlott, hogy ki kellett venni mindkét veséjét, melyeket édesapja szervével pótoltak.