Vágólapra másolva!
Bernd Schuster marad a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője, jelentette be hétfő esti sajtótájékoztatóján Predrag Mijatovic sportigazgató.

"Ramon Calderón klubelnökkel együtt maximálisan hiszünk és bízunk a játékosainkban és a szakmai stábban" - mondta Mijatovic.

A német szakemberről a következőket mondta a sportvezető: "Az idény kezdete óta változatlanul bízunk benne és elégedettek vagyunk a munkájával. Az utóbbi napok eredményei nem kényszeríthetnek bennünket arra, hogy hibás döntéseket hozzunk. A szezon végén majd elemezzük az eltelt időszakot, és eldöntjük, mit kell tennünk a jövőt illetően" - fogalmazott Mijatovic, hozzátéve, hogy a téli átigazolási időszakban egy vagy két futballistát szeretnének leigazolni.

A hétfői spanyol lapok biztosra vették, hogy a Real Valladolid ellen 1-0-ra elveszített bajnoki után a német szakembernek fel kell állnia a kispadról. A madridiak múlt héten kiestek a spanyol Király-kupából, miután az oda-visszavágós párharc során nem tudták elbúcsúztatni a harmadosztályú Real Union csapatát, ezenkívül idegenben és otthon is kikaptak a Bajnokok Ligája csoportkörében a Juventustól.

A spanyol bajnokságban a fővárosiak a negyedik helyen állnak öt ponttal lemaradva a listavezető FC Barcelonától.