Vágólapra másolva!
A PSV hazai pályán 2-2-es döntetlent játszott az Ajaxszal a holland labdarúgó-bajnokság rangadóján. A mérkőzés előtt búcsúztatták el Dzsudzsák Balázst, az eindhoveniek korábbi játékosát.

Dzsudzsák kapott a PSV vezetőitől egy több fotóból álló, bekeretezett képet, valamint amikor körbefutott a stadionban, sálakat, zászlókat és különböző kisebb trófeákat adtak neki, a szurkolók pedig hosszú percekig állva tapsolták őt.

Forrás: MTI/EPA/Jerry Lampen

Dzsudzsák a PSV Televíziójának elmondta, hogy a holland csapat volt a legnagyobb lépés a pályafutásában. "Nagyszerű világba csöppentem az Eindhovennél, sokat tanultam itt a labdarúgásról, a PSV volt a legnagyobb lépés az életemben. Soha nem felejtem el az Ajax elleni meccset, amikor 4-3-ra nyertünk, két gólt lőttem és adtam egy gólpasszt" - mondta Dzsudzsák, majd megköszönte a szurkolók szeretetét, és hogy dalba foglalták a nevét.

Egy drukker által készített videón 1 perc 20 másodpercnél érkezik Dzsudzsák ehhez a szektorhoz, és kidobja az egyik szurkolónak a korábban kapott virágcsokrot:

A 2-2-re végződött, vasárnapi PSV-Ajax meccsen az első félidőben egy támadás végén becsúszva fejen térdelték a PSV kapusát, Przemyslaw Tytont. A lengyel kapust sokáig ápolták, de nem tudta folytatni a játékot, ezért a játékvezető 15 percet hosszabbított.

Tyton sérülése: