Vágólapra másolva!
Jogerősen hat hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott az a szurkoló, aki a 2009 októberében rendezett Túrricse-Szamossályi megyei harmadosztályú labdarúgó-mérkőzés szünetében nagy erővel megütötte Molnár István játékvezetőt.

"Az első félidő végén, levonulás közben ököllel megütött az egyik hazai néző. Megszédültem, vérzett a szám, mégis úgy döntöttem: folytatom a mérkőzést. Az 50. percben azonban hányingerem támadt, újból szédülni kezdtem, így megkértem a második számú asszisztenst, vezesse le a meccset" - nyilatkozta a Szabolcs Online-nak Molnár István.

"Ekkor már nagyon rosszul éreztem magam, a rendezőknek szóltam, azonosítsák be az illetőt. Erre ők azt mondták: nem ismerik."

A játékvezető orvosi látleletet vetetett fel, majd feljelentést tett a rendőrségen. A nyomozás eredményeképpen azonosították támadóját, aki elismerte a bántalmazást.

A bíróság nyilvános helyen elkövetett garázdaság és könnyű testi sértés okozásért végül kedden jogerősen hat hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte a tettest, ám a büntetést két évre felfüggesztette.