Vágólapra másolva!
Felfüggesztett fogházbüntetést kapott a kecskeméti szurkolót megverő két fradista. A Baon.hu értesülése szerint egyikük huszonegy éves jogászhallgató, míg a másik tizenkilenc éves középiskolás.

A két fiatal a vasárnapi 1-0-s hazai sikerrel végződött Kecskemét-FTC bajnoki után bántalmazott egy hozzájuk hasonlóan ittas állapotban levő férfit.

A Baon.hu beszámolója szerint mindkét budapesti vádlott 1 év 6 hónap fogházbüntetést kapott, amelynek végrehajtását 2 évre felfüggesztette Mátyásné Polareczky Éva bírónő.

A két garázdálkodóról a bíróságon kiderült, hogy egyikük tizenkilenc, a másik huszonegy éves, és korábban nem voltak büntetve. A fiatalabb férfi egy budapesti középiskolában jár a 11. osztályba, az idősebb pedig a Szegedi Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karának hallgatója.

A vallomások szerint a két budapesti férfi a találkozó előtt két-három sört fogyasztott. A mérkőzés után a Malom Központban vettek egy üveg bort és némi élelmet, majd gyalogosan mentek a vasútállomás felé. A Nagykőrösi utcában, egy italbolt közelében találkoztak a később megvert férfival és a társaságával.

A sértett is elismerte ittasságát, ami miatt nem is teljesen emlékezett a történtekre.