Vágólapra másolva!
Óriási mérkőzésen, háromgólos hátrányból felállva egyenlített a Manchester United labdarúgócsapata a Chelsea otthonában a Premier League 24. fordulójának vasárnapi rangadóján. Sir Alex Ferguson, a vendégek edzője szerint Wayne Rooney azért tudott kétszer is betalálni büntetőből, mert a Bolton elleni hibája óta többet gyakorolt.

A Chelsea Juan Mata, David Luiz, illetve Jonny Evans öngólja után már 3-0-ra is vezetett, de a MU két Wayne Rooney-büntetőből és egy hajrában esett Javier Hernandez-fejessel egyenlített.

De Alex Ferguson rendkívül dühös volt a találkozót követően, szerinte 0-0-s állásnál a 10. percben Gary Cahillt ki kellett volna állítani, amikor utolsó emberként a 16-os vonalánál felrúgta a kiugró Danny Welbecket.

"Ez kiállítás volt. A partjelző az elmúlt két évben két büntetőt is megadott negyven méterről az Old Traffordon ellenünk - egyet az Arsenal, egyet a Liverpool ellen -, ezt pedig nem látta? Nem akarom én bántani Howard Webb játékvezetőt, ez a segítője hibája" - dühöngött Ferguson. A menedzser hozzátette, a második félidőben megítélt két büntető jogos volt, de szerinte négyet kellett volna kapniuk.


"Amióta Rooney kihagyta a Bolton elleni büntetőt, rengeteget gyakorolt" - utalt a Bogdán Ádám által hárított tizenegyesre Ferguson.