Vágólapra másolva!
José Mourinho, a Real Madrid edzője megorrolt a csereként beállt Kakára a CSZKA Moszkva elleni BL-nyolcaddöntő után.

Kaká a 75. percben állt be Callejón helyére, ekkor még 1-0-ra vezetett a Real. A Marca szerint Mourinho azzal az utasítással küldte be a brazil aranylabdást, hogy húzódjon be Özil helyére a pálya közepére, a németet küldje ki jobbra, a kontráknál pedig keresse Cristiano Ronaldót és Higuaínt a passzokkal.

Kaká egyetértően bólintott, de a rendekezésére álló időben nem tudta felvenni a meccs ritmusát, pedig a meccs képe kedvezett volna a stílusának, hiszen a Real kézben tartotta az eseményket, ha nem is támadott folyamatosan, de tartotta a labdát.

A hajrában azonban a CSZKA indított egy utolsó rohamot, és a 93. perben sikerült is egyenlítenie, a gólért pedig a Marca szerint Mourinho Kakát hibáztatta. Ami tény, sem Kaká, se Ronaldo nem támadta meg a beadáshoz készülő Dzagojevet, de azért középen két-három madridi védő is tehetett volna érte, hogy ne jusson el a labda Wernbloomhoz, aki végül bevette Casillas kapuját.

A Marca cikke megjegyzi, amíg tavaly októberben Kaká remek játékkal és gólokkal segítette a Realt, most kedvetlennek és motiválatlannak tűnt, ami nem biztos, hogy jót jelent számára az idény hátralévő részét illetően.