Vágólapra másolva!
Két napig tartott két amerikai középiskolai futballcsapat meccse, amely végül maratoni büntetőpárbaj után dőlt el.

A kaliforniai San Diego Crawford és Bishop's csapatai a középiskolai bajnokság negyedosztályának rájátszásában találkoztak, és mivel a rendes játékidőben és a hosszabbításban sem dőlt el a 2-2-re végződö meccs, tizenegyesek döntöttek a győztes kilétéről.

Az első öt rúgó után sem született meg a döntés, így folytatódott a büntetőpárbaj, amelyet végül a huszonegyedik körnél félbeszakítottak a gyér látási viszonyok miatt, ekkor mindkét csapat tizennyolc sikeres tizenegyessel állt.

Másnap ismét összegyűltek a felek, és folytatódott a büntetőzés, végül az ötvenedik lövésnél a San Diego játékosa hibázott, így véget ért a maratoni meccs. Nincs róla pontos adatunk, de az ötven büntető közel lehet a rekordhoz, talán ez zavarhatta meg a Yahoo sportoldalának szerkesztőit, akik azt írták, az ötvenedik párban dőlt el a meccs.

"Szürreális élmény volt, ők is, mi is megnyerhettük volna a meccset több alkalommal is. Szerintem mindannyian idegesek voltunk az egész büntetőpárbaj során, szinte levegőt sem vettünk, mert tudtuk, hogy bármelyik rúgásnál véget érhet a meccs" - nyilatkozta a Bishop's edzője, Malcolm Tovey a Los Angeles Timesnak.