Vágólapra másolva!
Bár győzelmével megelőzhette volna a harmadik Videotont, végül 4-1-es vereséget szenvedett a vendég Kecskeméttől a Kispest a labdarúgó NB I-ben. A meccset a három gólig jutó Lencse László döntötte el a Kecskemét javára. A vereséggel a piros-feketék kilenc bajnoki mérkőzés óta tartó veretlensége szakadt meg.

Supka Attila együttese ezt megelőzően legutóbb októberben a 11. fordulóban a Pakstól kapott ki, szintén a Bozsik Stadionban.

OTP Bank Liga, 21. forduló:
Budapest Honvéd - Kecskeméti TE 1-4 (0-1)
Bozsik Stadion, 2000 néző
v.: Vad II.
Budapest Honvéd: Sánta - Lovric, Botis, Debreceni, Vidovic - Ceolin (Bozovic, 60.), Hidi, Ivancsics, Tchami (Czár, 68.) - Délczeg, Hadzic (Faggyas, 27.)
Kecskeméti TE: Németh G. - Koszó (Bertus, 64.), Balogh B., Varga R., Mohl - Litsingi (Tölgyesi, 74.), Savic, Pekár, Cukic (Patvaros, 80.), Alempijevic - Lencse
gól: Faggyas (82.), illetve Lencse (42., 48., 84.), Savic (63.)
sárga lap: Vidovic (65.), Botis (86.), illetve Cukic (10.), Alempijevic (22.), Koszó (61.), Savic (73.)

Az első félidőben mindkét fél előtt számos lehetőség adódott, ám ezek kimaradtak, egy-egy esetben pedig a kapufa mentett. A szünet előtt nem sokkal Lencse révén a Kecskemét szerzett vezetést.

A fordulást követően Lencse második találatával hamar megduplázta előnyét a vendég gárda, s ez megtörte a kispestiek lendületét. Ettől kezdve a biztos vezetés tudatában a Kecskemét kontrákra rendezkedett be, és a 63. percben egy gyors ellentámadás végén Savic eldöntötte a három pont sorsát.

A Honvéd a hajrában Faggyas révén ugyan szépített, de a Kecskemét Lencse harmadik góljával vissza is állította a különbséget, így könnyedén gyűjtötte be a három pontot.