Vágólapra másolva!
Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Lazio vezetőedzője, Edoardo Reja közölte, nem másította meg korábbi elhatározását, ragaszkodik döntéséhez, s távozik a római klubtól.

Reja állítólag a szezon közben már kétszer is le akart mondani fáradtságra, illetve a szurkolók által őt ért heves támadásokra hivatkozva.

A tréner csütörtökön, a Cittaceleste.it honlapján közzétett interjúban hozta nyilvánosságra döntését, amelyet a személyével kapcsolatban kialakult negatív hangulat, és a folyamatos kritikák miatt hozott meg. Hozzátette, Claudio Lotito klubelnök megkérte, hogy maradjon, és egyhetes gondolkodási időt is adott volna neki, ő azonban már a távozás mellett döntött.

A 66 éves edző 2010-ben érkezett a fővárosi együtteshez, és tavaly szeptemberben is csak hosszas gondolkodás után maradt Rómában.

A Serie A utolsó fordulójában dőlt el, hogy a Lazio lemarad a Bajnokok Ligája-szereplésről, mert a negyedik helyen végzett, két ponttal lemaradva a harmadik Udinese mögött.

Guarin végleg az Interhez került
Az Internazionale végleg leigazolta a kolumbiai Fredy Guarint, aki az elmúlt fél évet kölcsönben töltötte a milánóiaknál. A középpályásért 11 millió eurót (3,3 milliárd forint) fizettek a portugál FC Portónak, amely csütörtökön közleményben tudatta, hogy a megállapodást már alá is írták a felek. A 25 éves játékos januárban kétmillió euró ellenében került kölcsönbe az olaszokhoz, de a felek már akkor megegyeztek, hogy a szezon végén 11 millió euróért végleg szerződtetheti az Inter.