Vágólapra másolva!
A klub történetének legdrágább igazolásaként szerződtette a nyáron a magyar válogatott Stieber Zoltánt a Greuther Fürth labdarúgócsapata, a 900 ezer euróért megszerzett játékos azonban eddig mindössze 21 percet tölthetett a pályán.

A nyáron 900 ezer euróért szerződött a Mainz futballcsapatától a Greuther Fürth együttesébe Stieber Zoltán, a magyar válogatott szélső azonban nem tudott állandó helyet kiharcolni az újoncnál.

Az első fordulóban a Bayern München ellen még becserélték a 69. percben, de azóta volt olyan bajnoki, ahol még a keretbe se került.

A német Bild feltette a kérdést, mi lehet a probléma azzal a játékossal, aki a klub története legdrágább játékosaként igazolt le.

"Volt egy borzalmas évem Mainzban, de most ismét egészséges és fitt vagyok, napról napra egyre jobb erőben érzem magam. De ami a legfontosabb, újra élvezem a futballt" - nyilatkozta Stieber

A lap szerint lehet, mentális oka van annak, hogy a játékos képtelen kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket.

"Ez is szerepet játszhat ebben" - erősítette meg Stieber. "Az edzéseken mindent beleadok, és igyekszem megmutatni, mire vagyok képes. Most elsősorban meccsrutint kellene szereznem ismét, egyelőre türelmesnek kell lennem."

A Fürth edzője, Mike Büskens azt mondta, a csapat tényleg nem engedheti meg magának, hogy hosszútávon nem számol vele.