Vágólapra másolva!
José Mourinho, a Real Madrid edzője Lionel Messi és Cristiano Ronaldót dicsérte a Barcelona-Real Madrid rangadó után, amelyen a két klasszis két-két gólt szerzett.

"Meg kéne tiltani, hogy arról menjen a vita, ki a világ legjobb játékosa, felesleges, mivel Messi és Ronaldo egy másik bolygóról jöttek. Azt szeretném, ha az én játékosom kapná az Aranylabdát, mivel bajnok lett a világ legjobb ligájában, de mindketten fantasztikus játékosok" - nyilatkozta a Real Madrid edzője a 2-2-re végződött rangadó után, amelyen Messi és Ronaldo osztozott meg a gólokon.

Mourinho azt is elmondta, hogy szerinte a szurkolók boldogak lehetnek, mivel a nagy rangadók gyakran a nagy taktikázás áldozataivá válnak, ezúttal azonban minden volt a meccsen, amitől egy ilyen találkozó élvezetes lehet. "Azok, akik más időzónában élnek, és fennmaradtak megnézni a meccset, talán már azt várják, mikor akadunk újra össze a kupában vagy a BL-ben. Remek találkozó volt, és ezt Tito Vilanovának is elmondtam".

Sergio Ramos szerint a Real jobban játszott és keményebben hajtott, mint a Barcelona, és aki látta a meccset, az nem lepődhetett volna meg azon, ha a madridiak három ponttal távoznak a Nou Campból. "A bajnokságból még nagyon sok van hátra, azon vagyunk, hogy a folytatásban ledolgozzuk a nyolcpontos hátrányunkat" - tekintett előre a világ- és Európa-bajnok védő.

A duplázó Lionel Messi szerint a Barcának nem volt szerencséje a meccsen, de a fontos hiányzók ellenére remekül teljesített a csapat.