Vágólapra másolva!

Eto'o: A kameruni szövetség az életemre tör

Samue Eto'o, az Anzsi Mahacskala labdarúgócsapatának csatára azzal vádolja a kameruni futball vezetőit, hogy a halálát akarják.

"A kameruni szövetség vezetői az életemre törnek, meg akarnak ölni" - idézett a kameruni Je Wanda című újságnak adott interjúból a Daily Mail. "Egy csapat testőrrel élek együtt, egyikük az ajtóm előtt alszik, és ez nem sznobizmus, hanem a biztonságom követeli meg."

Az orosz Anzsi légiósának régóta tartó konfliktusa van a szövetség vezetőivel, akiket többször is korruptnak és alkalmatlannak nevezett, és ezúttal is élesen kritizált. "Elég régóta elcsalják a pénzünket. Ahelyett, hogy az érdekeinknek megfelelően menedzselnék a hazai focit, elvannak a fiktív kiküldetésekkel, az elsőosztályú utazásokkal és a követhetetlen európai bankszámlákkal" - mondta a négyszer is Afrika legjobbjának választott csatár.

Múlt héten Eto'o tíz játékostársával együtt megtagadta a szereplést a válogatottban a Tanzánia elleni barátságos meccsen. Kamerun nem jutott ki az idei Afrika-kupára.