Vágólapra másolva!
Az Arsenal nagyon simán, 3-1-re győzött a Fulham otthonában a Premier League 2. fordulójában. A Liverpool a második meccsét is megnyerte.

Az Arsenal-drukkerek egy része a csapat átigazolási passzivitását és első fordulóban elszenvedett, Aston Villa elleni vereségét követően temette a csapatot, amely a BL-selejtezőben a Fenerbahce elleni 3-0-s idegenbeli sikerrel igyekezett kiköszörülni a csorbát, majd a bajnokságban a Fulhamet is simán intézte el.

Az első negyedóra végén Ramsey lecsúszott lövéséből gólpassz lett, Giroud ugyanis átvette a labdát, majd ballal elpöckölte a kapus mellett. A Fulham két nem túl veszélyes lövéssel tudott csak válaszolni a gólra, a félidő vége előtt pedig érkezett a második csapás, Podolski a 16-os vonaláról tett be a léc alá egy kipattanót.


A német légiós a második felvonásban is megvillant, a Cazorla által visszatett labdát tüzelte a jobb alsóba. A Fulham még Bent közeli góljával ugyan szépíteni tudott, de ez csak arra volt elég, hogy pár percig magukra találjanak a hazai drukkerek.

A Gera Zoltán nélkül felálló West Bromwich Albion döntetlent játszott az Everton otthonában, míg a Liverpool a második mérkőzését is megnyerte, miután idegenben legyőzte az Aston Villát.

Premier League, 2. forduló:
Fulham - Arsenal 1-3 (0-2)
gól: D. Bent (77.), illetve Giroud (14.), Podolski (41., 68.)

Aston Villa - Liverpool 0-1
g: Sturridge (21.)

Everton - West Bromwich Albion 0-0

Hull City - Norwich City 1-0 (1-0)
g: Brady (22. - 11-esbl)
kiállítva: Sagbo (27., Hull)

Newcastle United - West Ham United 0-0

Southampton - Sunderland 1-1 (0-1)
g: Fonte (88.), ill. Giaccherini (3.)

Stoke City - Crystal Palace 2-1 (0-1)
g: Adam (58.), Shawcross (62.), ill, Samak (31.)