Vágólapra másolva!
Három műtéten már átesett Akeem Adams, a Ferencváros 22 éves, trinidadi labdarúgója, aki szerda este otthon kapott infarktust. Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója a SportKlub Dodzsem című magazinműsorában elmondta, a játékos még mindig válságos állapotban van.

Keringéstámogató eszközt építettek be a Fradi játékosának

Infarktust kapott a Fradi focistája

"Válságos állapotban van, folyamatosan küzdenek érte. Életmentő műtéteket hajtottak rajta végre" - nyilatkozta Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója a SportKlub Dodzsem című műsorában.

"A jelenlegi helyzet nem sok jót vizionál, de hát mi reméljük a legjobbakat. Szeretnénk, hogy ha nem is profi sportolóként, de egy teljes értékű életet élő emberként köztünk lehetne Akeem."

"A játékos a szerda esti edzés és vacsora után a klub által bérelt lakásában lett rosszul, de annyi lélekjelenléte még volt, hogy felhívja kolléganőnket, Tóth Editet, aki a csapat körüli dolgokat intézi. De kapcsolatba tudott lépni néhány mellette laKó játékossal - Otten, Jenner, Ionescu -, ők segítettek, és maradtak mellette addig, míg oda nem ért a mentő, amit Edit hívott" - mondta Orosz, hozzátéve, a játékos még magánál volt, amikor mentőbe tették, de ott már elaltatták.

Felhívás

"A szerda este szívinfarktust kapott Akeem Adams számára a folyamatos műtéti beavatkozások miatt vérre van szüksége. A Ferencvárosi Torna Club, valamint az Adamsért küzdő orvosok arra kérnek mindenkit, hogy akinek lehetősége van, és teheti, az látogasson el az Országos Vérellátó Szolgálat Budapesti Központjába (Budapest, 1113, Karolina út 19-21.)


A szakemberek minden lehetséges vértípusú ember felajánlását várják a vércsoportok kompatibilitása miatt!


Megkérjük a véradókat, hogy személyi igazolványt, lakcím kártyát és TAJ kártyát vigyenek magukkal, anélkül ugyanis nem tudnak vért adni! A véradókat - pénteken is! - reggel 7 órától este 19 óráig várják az alább megadott címen!" - áll a Ferencváros felhívásában.