Vágólapra másolva!
Bejött, amire Alex Ferguson számított, egykori játékosa, Roy Keane nem hagyta szó nélkül az edző önéletrajzi könyvében megjelenteket.

A Manchester United legendás edzője rengeteg régi játékosáról ír a könyvében, és legtöbbjükről nem éppen pozitív hangnemben. David Beckhamről megemlíti, hogy a hírnév megszállottja lett, Roy Keane-ről pedig azt írta, az egész csapat megkönnyebbült, amikor az ír középpályás elhagyta a klubot.

Keane kedd este az ITV BL-közvetítésében dolgozott szakkommentátorként, és amilyen vehemens volt játékosként, olyan nyugodtan reagált most korábbi edzői mondataira.

"Emlékszem arra, hogy a menedzserrel régebben beszéltünk a hűségről, de nekem úgy tűnik, ő nem ismeri ezt a szót. Nem zavar, amit rólam írt, de azt nagyon furának tartom, hogy folyamatosan kritizál olyan embereket, akik sikeressé tették a klubot. Meg kell húzni egy határt, és azt mondani, hogy ezek a játékosok nagyon elkötelezettek voltak a Manchester Unitedhez, és szerepük volt abban, hogy Ferguson rengeteg trófeát nyert a csapattal. Nem tudom elképzelni, mit írt volna róluk, ha semmit nem nyert volna" - nyilatkozta Keane.