Vágólapra másolva!
Neymar a Barcelona hőse volt a Villarreal elleni meccsen, de érdekes körülmények között összeszedett egy sárga lapot, ami miatt nem játszhat a következő fordulóban.

Neymar akcióból és tizenegyesből is betalált a Villarreal ellen, két góljával pedig élen tartotta a Barcelonát. Már csak öt perc volt hátra a meccsből, amikor szöglethez jutott a Barca, Neymar pedig egy sárga lapot kapott a bírótól.

A brazil nem értette a dolgot, de aztán jól mulatott a hozzá legközelebb lévő szurkolókkal, pedig ez a mostani sárga volt az ötödik, amit a bajnokságban kapott, ami azt jelenti, hogy a következő fordulóban, a Getafe ellen nem játszhat.


A Mundo Deportivo nevű spanyol lap szerint Neymar azért kapta a sárgát, mert a bíró mutatta neki, hogy várjon a szöglettel, de mégsem várta meg az engedélyt az elvégzésére.

Nem kizárt egyébként, hogy Neymar taktikusan inkább most gyűjtött be egy sárgát, mivel így lenullázta a lapjait, viszont, ha négy maradt volna neki, akkor fenn állt volna a kockázata, hogy kihagyja a két forduló múlva esedékes Atlético elleni rangadót.