Vágólapra másolva!
A Real Madrid formalitássá tette a visszavágót a Cordella elleni Király-kupa-párharcban, miután 4-1-re nyerte a nyolcaddöntő első felvonását idegenben.

A harmadosztályú kiscsapat - amely az Espanyol stadionjában fogadta ellenfelét - 20 percig felvette a versenyt a Reallal, a 10. percben Varane egy szöglet utáni fejesből szerzett vezetést a madridiaknak, de a civilben villanyszerelőként dolgozó Oscar Munoz tíz perc múlva egyenlített. Varane aztán ismét fejjel volt eredményes, majd a második félidőben Javier Hernandez és Marcelo is betalált.

A brazil védő az Isco lövése után a kapusról kipattanó labdát vágta be, aztán egy tornamutatvánnyal ünnepelt, majd kifutott a kispadhoz James Rodríguezzel ölelkezni.

A Cordella-játékosok egy részének nem tetszett Marcelo szerintük eltúlzott gólöröme, de Marcelo azzal válaszolt a kritikákra, hogy kevés gólt lő, ezért igyekezett kiélvezni a helyzetet.

Marcelónak ez volt a 20. gólja a Realban, és a 200. győztes meccsét játszotta a klubban, a csapatból ennél többet csak Iker Casillas és Sergio Ramos gyűjtött be. Őket most pihentette Carlo Ancelotti edző, akárcsak Cristiano Ronaldót és Luka Modricot.