Kahn keményen beleszállt az olasz futballba

Oliver Kahn
Vágólapra másolva!
A visszavonulása óta televíziós szakértőként dolgozó Oliver Kahn kőkeményen nekiment az AS Román keresztül az egész olasz futballnak. A Bayern egykori kapusa szerint az olaszok menthetetlenül le vannak maradva. 

„A sorsolás után sokan azt mondták, a Bayern a halálcsoportba került. De vajon tényleg ez a halálcsoport? – tette fel a kérdés Kahn a Roma, ManCity, CSZKA Moszkva hármassal kapcsolatban, miután a müncheniek gond nélkül vezetik a csoportot.

„Egykor a német futball rettegett az olasztól, ma pont fordítva van. Micsoda csalódás a játékuk! A futball elment az olaszok mellett, mára semmi közük a modern labdarúgáshoz, kivált a játék sebességével nem tudnak mit kezdeni – tette hozzá Kahn a Bayern Roma felett aratott 2-0-s győzelme után.

„Soha nem hittem volna, hogy valaha ilyen rossz Romát látok majd. Úgy jöttek el Münchenbe, hogy csak az járt a fejükben, hogy a súlyos vereséget elkerüljék – utalt a két csapat római meccsére, ahol 7-1-re nyert a Bayern.

Oliver Kahn keménykedik Forrás: AFP

„Az olasz csapatok régi stílusú futballt játszanak, és fogalmuk sincs, mit kellene tenniük a dinamikusan futballozó csapatok ellen. Ezért érte meglepetésként a Romát a Bayern játékának sebessége – tette hozzá Kahn a Football-italia.neten.