Durván inog Rodgers alatt a Pool kispadja

Brendan Rodgers
Brendan Rodgers a Liverpool - Manchester United mérkőzésen a liverpooli Anfield stadionban, 2013. szeptember 1.
Vágólapra másolva!
Brendan Rodgers beismerte, veszélyben van az állása a Liverpoolnál, miután csapata a hétvégi fordulóban újra kikapott, és 22 éve nem rajtolt olyan rosszul, mint idén. 

"Nem lehetek olyan nagyképű, hogy azt gondoljam, bármi történik, én maradok a csapat edzője” – mondta a Crystal Palace elleni vereség után Rodgers, aki egyre lejjebb csúszik csapatával a tabellán, és már csak négy pontra van a Premier League kiesőhelyétől.

A televíziós szakkommentátorként dolgozó egykori liverpooli legenda, Jamie Carragher élő adásban közölte, "ez több, mint egy rossz start, valami komoly baj van a csapattal. Mentálisan borzasztó gyenge a Liverpool, és látszik, hogy a pályán nincs igazi vezére a csapatnak.”

Rodgers nem látja a jövőt Forrás: AFP/Paul Ellis

Rodgers, aki tavaly a bajnoki címért harcolt a csapatával, és májusban hosszú távú szerződést kötött a klubbal, maga is bevallotta, hogy kétségbeejtő a helyzet, hiszen csapatának semmi önbizalma nincs. Az edző hozzátette, gyorsan megoldást kell találni a problémákra, mert szerdán már jön a továbbjutás is döntő, Ludogorec elleni BL-meccs.