Vágólapra másolva!
Az Európa legígéretesebb futballtehetségének tartott Martin Ödegaard végül a Real Madridhoz szerződhet, ezt állítja a dán Drammens Tidende című lap.

Az újság internetes oldalán azt írta hétfőn, hogy a 16 esztendős norvég játékos döntött, és a spanyol csapathoz szeretne igazolni, így már csak a vételáráról kell megállapodnia a két klubnak.

A lap tudni véli, hogy a középpályásért - aki iránt a Bayern München, az Arsenal és a Liverpool is érdeklődött - 2,3 és 3,4 millió euró (730 millió-1,1 milliárd forint) közötti összeget fizethet a Bajnokok Ligája-címvédő spanyol egyesület a Strömsgodsetnek.

Martin Ödegaard legjobb pillanatai

Ezt a teóriát erősíti az is, hogy a fiatal játékos nemrégiben a helyszínen tekintette meg a Real Madrid kupameccsét, amit az Atlético ellen játszott idegenben.

Martin Ödegaardot, a norvég támadó középpályást az európai futball egyik legnagyobb tehetségének tartják. Ő a hazai bajnokság legfiatalabb első osztályú játékosa és góllövője, valamint a valaha volt legfiatalabb norvég válogatott: 15 évesen és 253 naposan mutatkozott be a Málta elleni Eb-selejtezőn. Ezzel egyébként európai rekordot is írt, soha ilyen fiatal játékos nem játszott még Eb-selejtezőn.