Vágólapra másolva!
Furcsa tetoválással vetette észre magát Mario Mandzukic, az Atlético Madrid horvát csatára a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőben.

Kedd este Atlético-Real derbit rendeztek a Bajnokok Ligájában. Mikor Mandzukic - aki rengeteget harcolt a szerb Mazic játékvezetővel a meccsen - elesett egy akció végén, kilátszódott a dereka.

A testrészen feltűnt egy új tetoválás, a szurkolók pedig egyből találgatni kezdték, mi lehet az. Mint kiderült, egy héber nyelvű felirat, de meglehetősen zavaros.

Az esetről a Times of Israel című lap számolt be, ahol azt írták, a feliratot jobbról balra "írták", azaz fordítva, mint héberül kellene, ráadásul a betűket is tükrözték.

Mandzukic tudja csak, miért kellett ez neki Forrás: Origo

"Szóval az egész felirat fordítva van, tehát vagy egy wannabe Leonardo da Vinci készítette vagy egy teljesen alkalmatlan személy" - vonja le a következtetést a lap.

Ezek után már csak a szöveg jelentése a kérdés, de az egy csalódást keltően avíttas közhely, miszerint "ami nem öl meg, az megerősít" - igaz, a Times of Israel szerint a hibák miatt szó szerint inkább valami ilyesmit jelent: "amely nem ölne meg, megerősít".