Vágólapra másolva!
Egy Arsenal-szurkoló tesztet íratott az Arsenalból a barátnőjével, hogy lássa, van-e jövője a kapcsolatuknak. Épületes marhaság, és nem is biztos, hogy igaz, mindenesetre a leányzó kitette Twitterre, hogy sikerült a vizsga, és együtt marad a barátjával. Bravó! 

A @saskiaisabxlla nevű felhasználó emotikonokkal szépen feldíszített posztokban számolt be a dologról, először azt tette ki, hogy a pasija egy Arsenal-tesztet akar íratni vele, aztán meg a fiú üzenetét, miszerint „ha megbuksz, végeztünk egymással.”

Nem tudjuk, komoly-e a dolog, mindenesetre a teszt elkészült, és Saskia 87 százalékos eredményt ért el rajta, amihez ezúton is gratulálunk.

Arsenal-teszt Forrás: Origo

A tesztben olyan kérdések szerepeltek, hogy mennyi lett a 2014-es FA-Kupa-döntő végeredménye, kikből áll az Arsenal idei kezdőcsapata, de voltak kifejtős esszékérdések is. Ott volt például az, hogy „saját szavaiddal írd le, miért jobb játékos Alexis Sánchez Eden Hazardnál” (itt a lány saját szavaival azt írja, hogy azért, mert Hazard egy pöcs). Íme a teszt.

Saskiának nehéz dolga volt, mert az egész családja Chelsea-szurkoló, de megoldotta a feladatot. A teszt aljára a srác azt írta, „Szép volt, Saskia, jó eredményt értél el, úgyhogy nem rúglak ki [te kis mázlista]”, a végeredmény értékelésében pedig felhívja a lány figyelmét, hogy tanulja meg az összes játékos posztját. Ki ne akarna ilyen pasit?