Vágólapra másolva!
Gerard Piqué a Real Madridnak is odaszúrt a Barcelona BL-győzelmét követő ünneplés során.

A Bajnokok Ligája mellett a bajnokságot és a Király-kupát is megnyerő Barcelona játékosai előbb egy nyitott tetejű busszal vonultak végig a városon, majd a Nou Campban folytatódott az ünneplés, ahol a játékosok egyenként intéztek beszédet az összegyűlt tömegnek.

"Köszönöm a csapatnak, a stábnak, az orvosoknak, a fizioterapeutáknak, az összes szurkolónak, valamint Kevin Roldannak, aki elkezdte ezt az egészet" - mondta Gerard Piqué, a Barca védője a beszédében.

Roldan egy kolumbiai énekes, akit meghívtak Cristiano Ronaldo 30. születésnapi partijára - amely azon a napon volt, amikor a Real 4-0-ra kikapott a városi rivális Atléticótól. Roldan a Twitter-oldalára tett ki akkor egy képet, amelyen Ronaldóékkal látható, és a bulizásból nagy balhé lett, a Real-szurkolók körében kiverte a biztosítékot, hogy a súlyos zakó láthatóan nem zavarta túlságosan a játékosokat.

Piqué a beszédében a szurkolókat is magasztalta, akiket a világ legjobb drukkereinek nevezett, és azt mondta, hogy Berlinben hangerőben és szurkolásban lenyomták a Juventus táborát.