Most már nem becsülik le a Fradit a hollandok

Fradi-Ferencváros szurkolóinak demonstrációja a Népligetban, Az egyetértés napja c. tüntetés a Fradi Sas figura kitiltása és a véna scannerGrupama Arénában való  bevezetése elen.
Fotó: Dudás Szabolcs
2015.04.12.
Fradi-Ferencváros szurkolóinak demonstrációja a Népligetban, Az egyetértés napja c. tüntetés a Fradi Sas figura kitiltása és a véna scannerGrupama Arénában való bevezetése elen. Fotó: Dudás Szabolcs 2015.04.12.
Vágólapra másolva!
A Go Ahead Eagles vezetőedzője azt mondta, szeretnének örömet szerezni szurkolóiknak, de csakis bátrabb játékkal vehetik sikerrel a Ferencváros elleni Európa Liga-selejtező visszavágót. A zárt kapu tulajdonképpen nekik előny.

Dennis Demmers elmondta, a magyar csapat vasárnapi teljesítménye, amelyet a Videoton elleni 3-0-ra megnyert Szuperkupa-mérkőzésen mutatott, figyelemre méltó, ugyanakkor nekik a saját játékukra kell koncentrálni. Hozzátette, az első mérkőzésen - amelyen 1-1-es döntetlen született - kissé visszafogott teljesítményt nyújtott az együttese, amelynek a visszavágón mindenképpen többet kell birtokolnia a labdát ahhoz, hogy sikeresen szerepeljen.

A találkozót zárt kapuk mögött rendezik meg, a szakember megjegyezte, nagyon sajnálja, hogy rajtuk kívül álló okok miatt ezzel őket is büntetik, ugyanakkor tisztában van a szabályokkal, amelyeket mindenkinek be kell tartania.

Előny, hogy nem lesznek nézők

"Legalább talán a játékosok meg is hallják, amit mondok" - viccelődött a szakember hozzátéve, hogy Hollandiában óriáskivetítőkön követhetik majd figyelemmel az összecsapást a szurkolók, akiknek szeretnének örömet szerezni.

Most minden szurkoló kint reked Fotó: Dudás Szabolcs - Origo

Sander Duits, az együttes futballistája megjegyezte, nagyon sajnálja, hogy nem lehetnek nézők a mérkőzésen, ugyanis gyönyörűnek tartja a Groupama Arénát, ahol hatalmas élmény lehet játszani.

Hozzátette, az, hogy zárt kapuk mögött rendezik meg az összecsapást, talán számukra jelent így előnyt.

Az első találkozón talán kissé lebecsülték a Ferencvárost, de ezt a hibát nem követik el újra - mondta. A visszavágót csütörtökön 20.30 órától rendezik a Groupama Arénában. Azért zárt kapuk mögött, mert az FTC-t a tavalyi, Rijeka elleni EL-mérkőzésen történt szurkolói viselkedés miatt ezzel büntette az európai szövetség.