Vágólapra másolva!
Lejátszotta első felkészülési meccsét a BL-győztes Barcelona, amely 2-1-re nyert a Los Angeles Galaxy ellen.

A Barcelona nem az alapcsapatával lépett pályára a Galaxy ellen, mivel a Copa Américán szerepelt játékosok egyelőre nem csatlakoztak a többiekhez, így többek között Lionel Messi és Neymar is pihen még.

A Barca a Jordi Masip - Douglas Pereira, Bartra, Mathieu, Adriano - Rakitic, Busquets, Sergi Roberto - Rafinha, Suárez, Pedro tizeneggyel kezdett, és az első félidő végén szerezte meg a vezetést, amikor a középhátvéd Bartra húzta maga mögé a labdát a 16-oson belül, amit Suárez a felugró védőtől sem félve mellre vett, majd a kapu közepébe lőtt.

Suárezt ilyen szorosan fogták, de egyszer így is meglógott Forrás: AFP

A második félidő elején jött a második Barca-gól, Munir beadása után a Galaxy védelme nem tudott tisztázni, a kipattanót pedig Sergi Roberto bebikázta. A Barca végig nagy fölényben játszott, háromszor annyi alkalommal próbálkoztak játékosai kapura lövéssel, mint az amerikaiak (19-6), és a Steven Gerrarddal és Robbie Keane-nel felálló Galaxy csak a 90. percben tudott szépíteni, amikor Meyer fejelt pontosan egy szöglet után.

A számos európai sztárcsapatot felvonultató Champions Cup keretében játszott meccset 93 226 néző látta a pasadenai Rose Bowlban, ez rekord, ennyien még nem voltak olyan találkozón, ahol MLS-csapat volt az egyik résztvevő.