Dzsudzsáknak remegett a keze Törökországban

Dzsudzsák Balázs
Bursa, 2015. augusztus 17. Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott csapatkapitánya (j) bemutatkozik a török Bursaspor labdarúgócsapatánál Bursában 2015. augusztus 17-én. (MTI/Sergen Sezgin/Anadolu)
Vágólapra másolva!
Dzsudzsák Balázst úgy fogadták a Bursaspor rajongói, mint egy szupersztárt, a magyar légiós azt mondja, már ezért megérte Törökországba igazolnia.

"Perceken át remegett a kezem, olyan hangulat uralkodott. Soha életemben nem éreztem ilyet. Állítólag mintegy ezerötszázan zsúfolódtak be a terembe, ha nem a saját szememmel látom, nem hiszem el, az újságírók a szurkolókkal együtt énekelték, hogy 'I love you, Dzsudzsák, I love you, Dzsudzsák!" - nyilatkozta a Nemzeti Sportnak a 28 éves balszélső, aki négy évre írt alá a török bajnokság legutóbbi hatodik helyezettjéhez.

Forrás: MTI/ANADOLU/Sergen Sezgin

Hozzátette, hogy már ezért a napért megérte Törökországba igazolnia. "Aki ezek után azt mondja, nem jó futballistának lenni, az hazudik. (...) A török tévében úgy beszéltek rólam, hogy amit Robin van persie a Fenerbahcénak, Mario Gomez a Besiktasnak, Lukas Podolski a Galatasaraynak, Samuel Eto'o pedig az Antalyasportnak, azt jelentem én a Bursaspornak."

Forrás: MTI/ANADOLU/Sergen Sezgin

Elárulta, hogy a Hertha érdeklődése melett a Besiktasénak volt komoly alapja, de utóbbi klub végül Ricardo Quaresmát szerződtette.

Forrás: MTI/ANADOLU/Sergen Sezgin

Dzsudzsák szeretne már vasárnap bemutatkozni a Gaziantespor ellen, majd azt tervezi, hogy pályára lép a Basaksehir otthonában is, így két meccsel a lábában szerepelhetne majd a szeptemberi magyar-román Eb-selejtezőn.

Forrás: MTI/ANADOLU/Sergen Sezgin