A németek szerint Guardiola a ManCityt választja

pep guardiola bayern münchen foci edzés
Bayern Munich's Spanish headcoach Pep Guardiola talks to the players during a training session of the German first division Bundesliga club Bayern Munich at the trainings area in Munich, southern Germany, on July 27, 2015. AFP PHOTO / DPA / ANDREAS GEBERT GERMANY OUT
Vágólapra másolva!
Német lapértesülések szerint a nyáron a Bayern Münchent elhagyó Pep Guardiola a Manchester City irányítását veszi át, hiába ostromolja a többi tehetős Premier League-csapat. 

A Kicker megbízható angliai forrásokra hivatkozva írja, hogy Guardiola biztosan a Citynél köt ki, hiába akarná nagyon a Louis van Gaallal elégedetlen Manchester United, vagy a Guus Hiddinket bevallottan csak átmeneti megoldásnak szánó Chelsea.

A német futballoldal azzal támasztja alá az értesülést, hogy a Manchester City már régóta kinézte magának, még a Bayern előtt is tárgyaltak vele, ráadásul

a Barcelona klubmintájába szerelmes City-vezetőség

már leigazolta két egykori harcostársát, Txiki Begiristaint, aki sportigazgatóként, és Ferran Sorianót, aki klubigazgatóként dolgozik Manchesterben.

Pep Guardiola edzést tart Münchenben Forrás: AFP/Andreas Gebert

Arsene Wenger eközben jelezte, nem örül, hogy Guardiola ilyen korán bejelentette, hogy elhagyja Münchent, mert így sokan nem tudnak majd nyugodtan dolgozni.