Vágólapra másolva!
Döntetlent hozott a két gyenge formában lévő csapat, a Valencia és a Rayo Vallecano mérkőzése a spanyol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában.

A meccset az utolsó előtti helyen álló Rayo kezdte jobban, amely az első negyedóra végén meg is szerezte a vezetést, Embarba adta be a labdát a jobb oldalról, középen pedig Jozabed kapásból küldte a labdát a kapu bal oldalába.

Az egész első félidőt a Rayo uralta, a Valencia semmit nem mutatott, aztán a második félidő elején Negredo pazar helyzetfelismerésének köszönhetően egyenlített: a válogatott csatár megharcolt egy labdért, majd váratlanul a kezdőkör közeléből kapura emelte, a 16-os környékén álldogáló Juan Carlos pedig nem tudta kiütni.

A Valenciának ekkor volt egy olyan tíz perce, amikor a maga javára fordíthatta volna a meccset, de a lehetőségek kimaradtak, a Rayo pedig ismét lecsapott, egy szöglet után Diego Llorente szépen lőtt a jobb felsőbe.

A hajrában a pontmentés végül összejött a Valenciának, két Rayo-védő is hibázott, a csereként beállt Bakkali pedig gólt lövetett Paco Alcácerrel.

A döntetlennel egyik csapat sincs kint a vízből, mindkét brigád kilenc forduló óta nyeretlen.

Primera División, 20. forduló:
Valencia - Rayo Vallecano 2-2 (0-1)
gól: Negredo (55.), Paco Alcácer (88.), illetve Jozabed (15.), Diego Llorente (69.)