Társoldalunk:

Kiállította a bírót, piros lapot kapott

2016.02.22. 08:21

Nagyon nehezen, Selcuk Inan 89. percben szerzett tizenegyesével nyert 2-1-re a Galatasaray labdarúgócsapata a Trabzonspor ellen a török labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában. A vendégek heten fejezték be a mérkőzést, Salih Dursun azért kapott pirosat, mert ő is felmutatta a bírónak a lapot.

Botrányos körülmények között fejeződött be a vasárnapi Galatasaray-Trabzonspor mérkőzés a török labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában.

Az 59. percig úgy tűnt, meglepetéssel zárul a mérkőzés, hiszen a vendégek Erkan Zengin első félidőben belőtt büntetőjével 1-0-ra vezettek. Az 59. percben azonban Özer Hurmaci begyűjtötte tíz percen belül a második sárga lapját, az emberelőnybe kerülő hazaiak pedig négy perc múlva egyenlítettek Lukas Podolski révén.

A 69. percben Aykut Demir is bebizonyította, tíz perc alatt tud két sárgát szerezni, majd a 86. percben Luis Pedro Cavanda szabálytalansága miatt a játékvezető büntetőt ítélt a hazaiaknak, és a belga jobbhátvédet is kiszórta.

Ezt már nem bírta cérnával a csereként beállt hátvéd, Salih Dursun, aki kisodorta Deniz Bitnel kezéből a lapot, és felvéve a földről felmutatta a bírónak, jelezve, hogy sétáljon le a pályáról. A játékvezető őt is kiállította, Selcuk Inan pedig belőtte a tizenegyest, így a Galata végül 2-1-re nyert a meccset hét emberrel befejező rivális ellen.