Kiállította a bírót, piros lapot kapott

Salih Dursun,  Trabzonspor, foci
ISTANBUL, TURKEY, FEBRUARY 21: Salih Dursun (24) of Trabzonspor shows a red card to referee as he takes the card from referee's hand to react his decisions during Turkish Spor Toto Super Lig football match between Galatasaray and Trabzon at Turk Telekom Arena in Istanbul, Turkey on February 21, 2016. Berk Ozkan / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Nagyon nehezen, Selcuk Inan 89. percben szerzett tizenegyesével nyert 2-1-re a Galatasaray labdarúgócsapata a Trabzonspor ellen a török labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában. A vendégek heten fejezték be a mérkőzést, Salih Dursun azért kapott pirosat, mert ő is felmutatta a bírónak a lapot.

Botrányos körülmények között fejeződött be a vasárnapi Galatasaray-Trabzonspor mérkőzés a török labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában.

Az 59. percig úgy tűnt, meglepetéssel zárul a mérkőzés, hiszen a vendégek Erkan Zengin első félidőben belőtt büntetőjével 1-0-ra vezettek. Az 59. percben azonban Özer Hurmaci begyűjtötte tíz percen belül a második sárga lapját, az emberelőnybe kerülő hazaiak pedig négy perc múlva egyenlítettek Lukas Podolski révén.

A 69. percben Aykut Demir is bebizonyította, tíz perc alatt tud két sárgát szerezni, majd a 86. percben Luis Pedro Cavanda szabálytalansága miatt a játékvezető büntetőt ítélt a hazaiaknak, és a belga jobbhátvédet is kiszórta.

Ezt már nem bírta cérnával a csereként beállt hátvéd, Salih Dursun, aki kisodorta Deniz Bitnel kezéből a lapot, és felvéve a földről felmutatta a bírónak, jelezve, hogy sétáljon le a pályáról. A játékvezető őt is kiállította, Selcuk Inan pedig belőtte a tizenegyest, így a Galata végül 2-1-re nyert a meccset hét emberrel befejező rivális ellen.