Társoldalunk:

Külföldi ultrákkal közösen demonstrálna a Fradi-tábor

2016.02.29. 18:41

A Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül elnevezésű csoport újabb, nagyszabású demonstrációt szervez. Ezúttal Csepelen, nemzetközi ultrákkal együtt buzdítanák a Ferencvárost. 

2016. március 13-án Csepelen játszik majd a Ferencváros tartalékcsapata, amely jelenleg vezeti az NB III nyugati csoportját, és amelynek a klub korábbi játékosa, Lipcsei Péter az edzője. 

Újra tömegek biztatnák Lipcsei Pétert és csapatát

Forrás: MTI/Szentmiklósi János

A ferencvárosi Tábor most azt szeretné, ha telt ház, mintegy 12 ezer szurkoló előtt lépnének pályára a csapatok. 

NEMZETKÖZI ÖSSZEFOGÁS A FRADI TÁBORÁÉRT!2016. március 13-án, vasárnap, 14:30-kor Csepelen lép pályára a Lipcsei Peti-f...

Közzétette: Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül – 2016. február 29.


A Origo információi szerint a "Nemzetközi Összefogás a Fradi-táborért" elnevezésű eseményre meghívást kapott a DAC, a Zeljeznicar, a Slask Wroclaw, a Panathinaikosz és a Rapid Wien ultracsoportja is, de a szervezők várják a vidékről érkező buszokat is. 

Egyre aktívabbak a Fradi-szurkolók

A Fradi-tábor gyakorlatilag még be sem tette a lábát az új stadionba, hiszen az időközben megbukott és visszavont szurkolói kártyán kívül az FTC vénaszkenneres azonosítást is kötelezővé tett a szurkolók számára, amit a tábor visszautasított. Azóta vagy az utcán szurkolnak, kivetítők előtt, vagy más eseményeken biztatják a Fradi más csapatait, például a női kézilabdázókat.

Legutóbbi szurkolói ankétjukon azonban már kimondták, hogy hajlandóak lennének ismét tárgyalasztalhoz ülni Kubatov Gáborral. 


A hétvégi bajnoki fordulóban ismét meccsen jártak a Ferencváros ultrái, akik azóta bojkottálják a csapatuk találkozóit, mióta vénaszkenneres azonosítás szükséges a belépéshez a Groupama Arénába. A korábbi, Videoton elleni akciójukhoz hasonlóan ezúttal a Honvéd-szektorban szurkoltak a Fradi-ultrák.