Társoldalunk:

12 milliós nyereménnyel is lehet valaki lúzer

2016.03.05. 10:46

20 fontos fogadására 100 ezret fizetett volna a Leicester bajnoki címe, de a szurkoló nem bírta a nyomást, és a WBA elleni döntetlen után elfogadta a fogadóiroda ajánlatát, és kiszállt. 

Az 59 éves John Pryke poénból tette fel a 20 fontot csapata, a Leicester City angol bajnoki címére, bár azért hozzátette, "nem is tűnt annyira lehetetlennek azok után, ahogy az előző idényt zártuk". A fogadást 5000-szeres oddsszal tette meg, azaz a 20 fontra 100 ezret (kb. 40 millió forint) nyerhetett volna.

Pryke elmondta, már nagyon nyomasztotta a dolog, nem tudta rendesen élvezni a csapat meccseit, ezért a legutóbbi forduló után felhívta a fogadóirodát, hogy mennyiért válthatná pénzzé a fogadást (a cash in az ilyen fogadások esetében nem szokatlan, általában maguk az irodák keresik meg az ügyfeleket az ajánlatukkal). 

A Ladbrokes 16 ezer fontot ajánlott neki, amit visszautasított, de a WBA elleni döntetlen után újra megkeresték, és ekkor már rábólintott a 29 ezer fontos (12 millió forintos) ajánlatra. "A 29 ezer nem rossz hozam a húsz fontom után, ráadásul ha végül üres zsebbel távoznék, csak foghatnám a fejemet" – mondta a férfi. 

"A pénzezés amúgy is tönkretette a meccsélményt, és én élvezni akarom a Leicester minden meccsét" – tette hozzá Pryke.