Budapesten bukhatta el az Eb-részvételt a Liverpool védője

Dejan Lovren, foci, Liverpool
Liverpool's Croatian defender Dejan Lovren celebrates scoring his team's second goal during English the League Cup fourth round football match between Liverpool and Swansea City at the Anfield stadium in Liverpool, Northwest England, on October 28, 2014.
Vágólapra másolva!
Kérdésesség vált Dejan Lovren Európa-bajnoki szereplése, a Liverpool labdarúgója ugyanis összerúgta a port Ante Cacic horvát szövetségi kapitánnyal.

A 26 éves játékos tagja volt a horvátok legutóbbi keretének, Izrael ellen végig a pályán is volt, a magyarok elleni budapesti mérkőzésen azonban nem jutott szóhoz.

Ante Cacic ugyan elküldte melegíteni a többi játékossal együtt, de Lovren egy idő után megunta a mozgást, és visszaült a Groupama Arénában a kispadra. A szövetségi kapitány ezt nagyon zokon vette, azt mondta, a szabályok mindenkire érvényesek.

Dejan Lovren nem akart melegíteni Forrás: AFP

„Nem hiszem, hogy akár Lovren, akár más saját jogkörében eldöntheti, meddig melegít. Ez az edző döntése. Minden játékost arra kértem, mozogjon, mert hideg volt. Nem tűröm az ilyen viselkedést, senki sem lehet fontosabb a csapatnál. Lovren most egy lépéssel távolabb került a válogatottamtól” – idézte Cacicot a Sportske Novosti.