Lemaradhat élete meccséről a Leicester gólvágója

Jamie Vardy, Leicester City, foci
Leicester City's English striker Jamie Vardy controls the ball during the English Premier League football match between Leicester City and Southampton at King Power Stadium in Leicester, central England on April 3, 2016. BEN STANSALL / AFP
Vágólapra másolva!
Az angol szövetség további egy mérkőzésre eltiltotta Jamie Vardyt, az angol labdarúgó-bajnokságban éllovas Leicester City csatárát, aki így nem lehet ott vasárnap a Manchester United elleni rangadón, amelyen csapata bebiztosíthatja Premier League-diadalát.

A szezonban 22 gólnál járó válogatott játékost április 17-én a West Ham elleni összecsapáson kiállították, emiatt már a legutóbbi fordulóban sem léphetett pályára. Az FA azonban még egy meccsel megtoldotta a büntetését, mert

a 29 éves támadó a piros lapot nehezen vette tudomásul,

és agresszívan reklamált a játékvezetőnél.

Forrás: AFP/Ben Stansall

Vardy számára azért lehet különösen fájó a büntetés, mert együttese a Tottenham hétfői döntetlenje révén már a Manchester United ellen bajnok lehet, amennyiben sikerül győznie.

A története első bajnoki címe előtt álló Leicester City három fordulóval a vége előtt hét ponttal előzi meg a Tottenhamet.