Ronaldinho Budapesten fogja népszerűsíteni a magyar focis találmányt

Match of Peace - United for Peace 12 2016 Match of Peace - United for Peace amatrice CHARITY heartquaker italy maradona match for peace october PEACE pope francis rome totti uniti per la pace
Brasilian forward Ronaldinho, prior the 'Match of Peace - United for Peace', charity soccer match promoted by the Schools for Encounter foundation, an organization boosted by Pope Francis, at Olimpico stadium in Rome, Italy, 12 October 2016. (Photo by Massimo Valicchia/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Igazi világsztárt "igazol" a magyar fejlesztésű sporteszköz, a Teqball, a találmány népszerűsítésére. A világbajnok brazil Ronaldinho kedden fog bemutatót tartani Budapesten.

Kedden Budapester érkezik Ronaldinho, hogy egy rövid program keretében népszerűsítse a Teqballt, mint a magyar fejlesztésű sporteszköz globális nagykövete.

A Barcelona és az AC Milan egykori sztárja, a brazil válogatottal 2002-ben világbajnoki címet szerző zseni

kedden délelőtt a Budapesti az Expo tér 5-7. szám alatt fogja bűvölni a labdát

- számol be a nagyszerű hírről az Nso.hu. Az eseményen az MLSZ képviseletében részt vesz a 70-szeres válogatott Nyilasi Tibor is.

Ronaldinho nem most fog először találkozni a Teqballal, szeptemberben már körbejárta a sajtót a hír, hogy a brazil sztár rákattant a magyar találmányra.

A technikai készséget fejlesztő eszköznek nem a brazil aranylabdás az egyetlen nemzetközi nagykövete – a Teqball Global projekt számos nemzetközi futballsztárt vont már be a játék népszerűsítésébe.

A Teqball Projekt képviselői az eseményen egy egyedi, Buduapest 2024 Teqball-asztalt is felavatnak, ezzel jelezve, hogy támogatják a magyar főváros olimpia rendezési törekvéseit.