Az Inter folytatta pazar sorozatát

fbl Horizontal
Inter Milan's Argentinian forward Mauro Emanuel Icardi celebrates with supporters after scoring a goal during the Italian Serie A football match between Inter Milan and Fiorentina on November 28, 2016 at the San Siro Stadium in Milan. / AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO
Vágólapra másolva!
Az egyre komolyabban vehető Internek a Pescara sem okozott gondot a Serie A-ban: a 3-0-s győzelemmel már negyedik a tabellán a csapat. Életjelek Milánóból.

Serie A, 22. forduló:
Internazionale-Pescara 3-0
gól: D'Ambrosio (23.), Joao Mário (43.), Eder (73.)

Komoly menetelésbe kezdett az Inter: a szezont borzalmasan kezdő csapat Stefano Piolival kilencmeccses nyertes sorozatban van, a legújabb áldozat a Pescara, amelyet nagyon könnyedén intézett el hazai pályán.

Az Inter már az első félidőben megalapozta a győzelmét D'Ambrosio és Joao Mario góljaival, mindkét játékos balról érkező beadást küldött a kapuba közvetlen közelről.

Fordulás után pedig Eder - lesgyanús akció végén - állította be a végeredményt.

Ezzel már negyedik a tabellán az Inter, és bár az Európa Ligából kiesett, az olasz kupában negyeddöntőt játszhat az éppen most leelőzött Lazióval.

A Serie A élcsoportja:
1. Juventus 48 pont (20 meccs)
2. AS Roma 47 (21)
3. Napoli 44 (21)
4. Inter 42 (22)

Magyar hősére emlékezett az Internazionale

A Holokauszt nemzetköi emléknapja alkalmából az Internazionale egykori edzőjére, Tóth (Potya) Istvánra emlékezett, aki nem csak a futballpályán alkotott maradandót.