Otthon sérült meg, műteni kell az Atlético csapatkapitányát

Deportivo v Atletico Madrid - La Liga FOOTBALL soccer La Liga La Liga Santander Deportivo de La Co 2017 A Coruna ATHLETE Atlético Madrid Ball Club Soccer Competition Deportivo La Coruna Galicia HORIZONTAL Match - Sport People Photography SOCCER PLAYER
A CO Gabi Fernandez midfielder of Atletico de Madrid (14) during the La Liga Santander match between Deportivo de La Coruńa and Atletico de Madrid at Riazor Stadium on March 2, 2017 in A Coruńa, Spain. (Photo by Jose Manuel Alvarez Rey/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Otthonában eltörte a kezét, ezért meg kell műteni Gabi Fernandezt, az Atlético Madrid labdarúgócsapatának kapitányát.

A csapat hétfői tájékoztatása szerint a középpályás jobb kezének negyedik és ötödik kézközépcsontja tört el egy nem részletezett otthoni baleset következtében, emiatt kedden megoperálják.

Gabi Fernandez otthon törte el a kezét Forrás: NurPhoto/Jose Manuel Alvarez Rey

Azt egyelőre nem közölte a spanyol bajnokságban negyedik helyen álló klub, hogy mennyit kell kihagynia a játékosnak, de sajtóértesülés szerint az gyakorlatilag biztos, hogy a hétvégi, Granada elleni bajnoki mérkőzésen nem számíthat rá edzője, Diego Simeone.

Az Atlético jövő hét szerdán a Bayern Leverkusent fogadja a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, Gabi azon a mérkőzésen eltiltás miatt biztosan nem léphet pályára.