Társoldalunk:

Kínos vereség, 22 éves mélyponton az Arsenal

2017.03.18. 16:03

Meglepetéssel indult a Premier League szombati programja, az Arsenal a West Bromwich Albion otthonában szenvedett 3-1-es vereséget. Az ágyúsok formája egészen pocsék, a hétvégén akár a hatodik helyre is visszaeshetnek a PL tabelláján.

Az Arsenal szombati veresége azt jelenti, hogy Arsene Wenger együttese legutóbbi öt Premier League-mérkőzéséből négyet elveszített (Watford, Chelsea, Liverpool, West Brom). Hasonlóan rossz sorozatra legutóbb 22 éve, 1995-ben volt példa a londoni klubnál, a francia menedzser irányítása alatt pedig soha.

Ha ehhez hozzátesszük, hogy az Arsenal két hete a Bayern München ellen 10-2-es összesítéssel búcsúzott a Bajnokok Ligájától, akkor még borúsabb az összkép.

A szurkolók hetek óta tűntetnek Arsene Wenger távozását követelve, de a klubot 20 éve szolgáló menedzser egyelőre nem döntötte el, hogy a következő szezont is az Arsenalnál kezdi-e meg.

A szurkolók ma is tüntettek Wenger ellen, megszabadulnának tőleForrás: AFP/Lindsey Parnaby

Arsene Wenger a lefújás után úgy nyilatkozott, hogy már döntött a jövőjével kapcsolatban, és hamarosan a nyilvánosságot is tájékoztatja erről. 

Tabella: