Vágólapra másolva!
Nem túlzás azt állítani, hogy szinte egész Spanyolországot Cristiano Ronaldo távozási szándéka tartja lázban. A Real Madrid edzője, Zinadine Zidane telefonon beszélt a portugál klasszissal, hátha jobb belátásra tudja bírni. 

Mint ismert, a Real Madrid portugál sztárja, Cristiano Ronaldo menni akar. A péntek reggeli hírek szerint az utolsó cseppet a pohárban az jelentette, hogy a héten adócsalás miatt nyomozást rendeltek el ellene a spanyol hatóságok.

A Real trénere természetesen szeretné maradásra bírni C. Ronaldót,

aki Oroszországban a Konföderációs Kupán vesz részt a portugál válogatottal. Zidane telefonon hívta fel a Marca információja szerint a játékosát.

Zinedine Zidane szeretné maradásra bírni Cristiano Ronaldót Forrás: AFP/Toshifumi Kitamura

– idézi a lap a francia edző Cristiano Ronaldóhoz intézett szavait. Zidane többek között elmondta a portugál játékosnak, hogy a Realnak nagy szüksége lenne jövőre is CR góljaira és a győztes mentalitására.

A Marca szerint nagyon jól estek Zinadine Zidane szavai C. Ronaldónak,

de ettől még közel sem biztos, hogy megváltoztatja a korábbi döntését.

Madridi visszavonulás helyett menekülne a Realtól Cristiano Ronaldo

A 32 éves játékos összesen kevesebb, mint 15 millió eurónyi adóterhet nem fizetett be 2011 és 2014 között a vádak szerint. A jelenleg a portugál válogatottal a hétvégén kezdődő Konföderációs Kupára készülő Cristiano Ronaldo annyit üzent, tiszta a lelkiismerete, majd mindezt megtoldotta egy instagram-bejegyzéssel, miszerint néha bölcsebb hallgatni, mint bármit is mondani.