A visszatérő botrányhős máris a visszavonulását fontolgatja

Cassano, Balotelli
Antonio Cassano legutóbb 2016. május 8-án, a Genoa elleni bajnokin lépett pályára
Vágólapra másolva!
Egy héttel ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy a 39-szeres olasz válogatott támadó, Antonio Cassano egyéves kihagyást követően aláírt a Hellas Veronához. Ami talán még ennél is meglepőbb, hogy a 34 éves klasszis keddre összehívott egy sajtótájékoztatón, hogy bejelentse visszavonulását.

A nagy bejelentés azonban elmaradt, mert Cassano meggondolta magát, és úgy döntött, megmutatja a világnak, hogy még mindig pislákol benne a tűz.

Végül a folytatás mellett döntöttem, pillanatnyi gyengeség volt a részemről. Gyakran cselekszem ösztönösen, most viszont az eszemre hallgattam, köszönhetően a feleségemnek, az igazgató úrnak és Fabio Pecchiának (a Verona vezetőedzője).

Antonio Cassano legutóbb 2016. május 8-án, a Genoa elleni bajnokin lépett pályára Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

„Állok a kihívás elé, és biztos vagyok benne, hogy győzni fogok.

Másfél évet töltöttem otthon, aztán elkezdtem az alapozást a családom nélkül, és vissza akartam menni hozzájuk. Még sok van bennem, és nagyon motivált vagyok."

Antonio Cassano legutóbb 2016. május 8-án, a Genoa elleni olasz bajnoki-mérkőzésen lépett pályára.

Az olasz válogatottal 2012-ben Európa-bajnoki ezüstérmes futballista karrierje Bariban kezdődött, ahol csodagyereknek tartották, s már 17 évesen bemutatkozhatott a Serie A-ban. Később az AS Romában, majd a Real Madridban, az AC Milanban és az Internazionaléban is szerepelt, de szinte mindenhonnan a nehéz természete miatt kellett távoznia.