Vágólapra másolva!
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke hétfőn délután 14 órakor fontos személyi kérdést érintő témában fog sajtótájékoztatót tartani.

Egyelőre homály fedi a Magyar Labdarúgó Szövetség hétfői sajtótájékoztatóját. Előfordulhat, hogy Csányi Sándor az új szövetségi kapitány érkezését fogja bejelenteni. A Nemzeti Sport információja szerint a belga válogatottat két periódusban is irányító (1997–1999 és 2010–2012) Georges Leekens is az esetleges jelöltek között van, csakúgy mint Bódog Tamás.

Az Origo úgy tudja, hogy a DVTK vezetőedzőjét senki nem kereste az MLSZ-től.

Meg kellene találni a magyar Mourinhót

Van egy olyan érzése az embernek, hogy a labdarúgó-válogatott sorsát naprakészen figyelők elegánsan átléptek Herczeg András azon félmondatán, hogy a debreceni edző nem akar szövetségi kapitány lenni. Pedig a dolog több figyelmet érdemelne.

Továbbá az sem kizárt, hogy a szintén megüresedett sportigazgatói pozícióval kapcsolatban született fontos fejlemény, de még az is előfordulhat, hogy a sajtó csak bakot lő a találhatásaival, és Csányi Sándor valami teljesen más témában tesz majd személyi bejelentést.

A Telkiben zajló eseményeket az Origo élőben fogja közvetíteni.