Három év után távozott a népszerűtlen szövetségi kapitány

FIFA World Cup 2018 / Round of 16 / Brazil - Mexico 2: 0 Round of Last 16 FIFA Sport Sports PLAYER KO Round Jersey 18 Database National Team WM2018 XXI Copa do Mundo 8 RUS Russia FOOTBALL football tournament Mexico footballer worldcup 1 knockout stage WOR
Juan Carlos OSORIO (coach, MEX) is disappointed, showered, decapitation, disappointment, sad, frustrated, frustrated, latex, full figure, Brazil (BRA) - Mexico (RUS) 2: 0, Round of 16, Game 53, on 02.07.2018 in Samara; Football World Cup 2018 in Russia from 14.06. - 15.07.2018. | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Három év után távozott a mexikói válogatott éléről Juan Carlos Osorio, aki csak a hivatalban tölött ideje utolsó heteiben tudta magát úgy-ahogy elfogadtatni a közép-amerikai ország szurkolóival.

A kolumbiai szakember majdnem egy hónappal azt követően távozik a mexikói válogatott éléről, hogy csapatával 2-0-s vereséget szenvedett Brazíliától, és búcsúzott a nyolcaddöntőben. Az 52 mérkőzésen 33 győzelmet arató Osorio igazából soha nem tudta magát elfogadtatni a mexikói drukkerekkel, szinte bármilyen eredményt ért el a csapat, a lelátáról rendre a távozását követelték.

Juan Carlos Osorio megunta a szeretetlenséget Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Elmar Kremser/Sven Simon

Ez alól csak az utolsó három mérkőzése jelentett kivételt: miután a csapat a nyári focivébé első csoportmeccsén 1-0-ra legyőzte a címvédő Németországot, valamelyest enyhült a közhangulat.

Osorio mindezek ellenére sportszerűen úgy nyilatkozott, hogy ő és segítői is rendkívül hálásak a mexikói csapattól kapott páratlan élményért.