Társoldalunk:

A Roma elnöke feldobott egy Lamborghinit Kluivert fiának

2018.08.09. 11:43

Az AS Roma júniusban 20 millió euróért megvette az Ajaxtól Justin Kluivertet, a legendás holland válogatott támadó Patrick Kluivert fiát. A 19 éves szélső mielőtt a Farkasokhoz szerződött volna elmondta, hogy élete álma, hogy csakúgy, mint az apja, egyszer az FC Barcelona játékosa legyen. Az AS Roma elnöke azonban gyorsan lehűtötte a tinédzser támadó ambícióit.

James Pallotta előbb a jó hírrel kezdte, ugyanis egy meseautót ígért a holland támadónak, ha sikerül kiemelkedő szezont produkálnia. Persze, a fekete leves csak ezután jött. 

Justin Kluivert a Barcelona elleni nyári felkészülési mérkőzésenForrás: AFP/Cooper Neill

„Ha harminc gólt szerzel a szezonban, akkor veszek neked egy Lamborghinit. Ha viszont csak tízet, akkor be kell érned egy Mercédesszel. Rendben lesz így? Viszont olvastam, hogy a Barcelonáról álmodsz. Ugye tudod, hogy sosem adlak el nekik?" – nyilatkozta Palotta, aki a Lamborghinivel nem vállalt túl nagyot, ugyanis a szélsőként futballozó Kluivert az előző szezont „csak" tíz góllal zárta a holland bajnokságban, és erősen kétséges, hogy a világ egyik legkeményebb bajnokságában, a Serie A-ban szerezzen háromszor annyit.