Az Everton új sztárja miatt tört el a szurkoló keze

Richarlison
Everton's Brazilian striker Richarlison (L) celebrates scoring the opening goal during the English Premier League football match between Wolverhampton Wanderers and Everton at the Molineux stadium in Wolverhampton, central England on August 11, 2018. / AFP PHOTO / Geoff CADDICK / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Everton nyáron 40 millió fontot fizetett a Watfordnak a brazil Richarlison játékjogáért. Bár sokan értetlenül álltak az átigazolás és főleg annak összege előtt, a 21 éves játékos már az első fordulóban megkezdte a törlesztést: a liverpooli gárda az ő két góljának köszönhetően, több mint egy félidőt emberhátányban játszva döntetlent játszott a Wolverhampton vendégeként. Egy szurkolónak a második találat fájdalmasra sikerült, a folytatásra viszont talán ő maga sem számított.

Történt ugyanis, hogy Richarlison második gólját ünnepelve egy evertoni szurkoló, bizonyos Neil Harrison a kezét törte. A sérült testrészéről fényképet készített, majd feltöltötte a Twitterre, megjelölve rajta a futballistát a alábbi felirattal: Nézd mit tettél velem!

A poszt gyorsan eljutott az Evertonhoz és Richarlisonhoz is, aki nem habozott és meglátogatta a sérült drukkert, ráadásul egy dedikált mezt ajándékozott neki, valamint a gipszét is teleírta jókivánságokkal.