Neymar és Cavani látványosan összebalhézott a pályán

TOPSHOTS Horizontal
Uruguay's striker Edinson Cavani (L) vies with Brazil's striker Neymar during the international friendly football match between Brazil and Uruguay at The Emirates Stadium in London on November 16, 2018. (Photo by Adrian DENNIS / AFP)
Vágólapra másolva!
Nemhogy a javulás nem látszik Neymar és Edinson Cavani kapcsolatában, de a Paris Saint-Germain két sztárja még rá is tett egy lapáttal az eddig is izzó parázsra.

A brazil válogatott Neymar büntetőből szerzett góljával 1-0-ra legyőzte Uruguayt felkészülési mérkőzésen. A londoni találkozó azonban nem a 76. percben esett találat miatt igazán emlékezetes, hanem amiatt, ami a két csapat egy-egy sztárja, a brazil Neymar és az uruguayi Edinson Cavani között történt. Az többé-kevésbé ismert, hogy a Paris Saint-Germain két támadója nem eszik egymás tenyeréből, az előző idényben több összezördülésüktől is hangos volt a sajtó, de úgy tűnt, hogy az ellentéteket végül sikerült elsimítani. Nos, a béke átmenetinek bizonyult, legalábbis erre következtetünk abból, amilyen természetességgel rúgott alá Cavani Neymarnak, majd, amilyen dühödten lökte el magától a brazil az őt felsegíteni akaró uruguayi kezét.

„Régebben voltak kisebb nézeteltéréseink Neymarral, de biztos vagyok benne, hogy Párizsba visszatérve már csak nevetni fogunk ezen” – mondta Cavani, aki még egy valóban vétlen könyökössel is megtalálta cimboráját.

Ha Thomas Tuchel és Lőw Zsolt látta ezeket a képeket, akkor bizonyára kisebb gyomorgörccsel várják, hogy sztárjaik visszatérjenek a párizsi klubhoz. Rájuk vár ugyanis a feladat, hogy rendet tegyenek az idén is nagy terveket szövögető csapat öltözőjében, és kibékítsék a két dudást.