Játékfüggősége teheti tönkre a Barcelona méregdrága sztárját

fbl Horizontal
Barcelona's French forward Ousmane Dembele walks on the pitch before the Spanish league football match between Rayo Vallecano de Madrid and FC Barcelona at the Vallecas stadium in Madrid on November 3, 2018. (Photo by BENJAMIN CREMEL / AFP)
Vágólapra másolva!
Ousmané Dembélé hazudott arról, hogy miért nem jelent meg a Barcelona edzésén. A klubnál aggódnak a 21 éves játékos hanyag magatartása miatt.

November 10-én Dembélé úgy hagyta ki a Barcelona délelőtti edzését, hogy arról senkit sem értesített. Az edzés kezdete után a stáb többször is megpróbálta őt felhívni, de nem tudták elérni, ezért elmentek a lakásához, ahol a játékos azt mondta, hogy gyomorproblémái vannak.

A Barcelonánál aggódnak Dembélé magatartása miatt Forrás: AFP/Benjamin Cremel

A madridi AS azonban utána járt a történéseknek, és kiderült, hogy semmiféle gyomorproblémája nem volt Dembélének, egyszerűen az történt, hogy előző nap

éjszakába nyúlóan videojátékozott a barátaival, és elfelejtette beállítani az ébresztőt.

A lap szerint Dembélé egyedül él Barcelonában, és a virtuális világba való menekvés mostanra függőséggé vált nála, ami negatív hatással van a pályán nyújtott teljesítményére és a csapattársakkal való kapcsolatára.

A Barcelona tavaly nyáron 105 millió eurót fizetett a Borussia Dortmundnak a 21 éves játékosért, aki remekül kezdte az idei szezont, de a hanyag magatartása miatt Ernesto Valverde vezetőedző csak csereként számol vele az utóbbi hetekben.